Energetická revoluce v Litoměřicích

16.03.2018 7:38

Litoměřice mají ambici stát se do roku 2030 nízkoemisním a energeticky nezávislým městem. Na téma energetiky, dopravy, emisí, zateplování, ale i ochrany klimatu se proto uskuteční ve středu 28. března v Divadle K. H. Máchy od 16 hodin veřejná diskuse.

Energetická revoluce v Litoměřicích
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

V jejím průběhu bude s veřejností diskutován Akční plán udržitelné energetiky a ochrany klimatu (SECAP) města Litoměřice, který je zpracován na základě evropské metodiky Paktu starostů a primátorů.

Cílem veřejné prezentace pořádané 28.3. je seznámit veřejnost, místní firmy či sdružení vlastníků s Akčním plánem udržitelné energetiky a ochrany klimatu do roku 2030, dále informovat, jaká opatření město chystá. V neposlední řadě pak získat od účastníků diskuse postřehy, s nimiž se bude při tvorbě plánu dále pracovat. „Důležitá je v té souvislosti tvorba marketingové strategie k energetické politice města. Chystáme i osvětové akce a kulaté stoly,“ dodal energetický manažer města Jaroslav Klusák.

Přijďte se dozvědět více. Město v rámci veřejné diskuse nabízí mj. i bezplatné konzultace pro občany, kteří se například chystají renovovat svůj dům nebo byt.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…