Frenštát pod Radhoštěm má novou autobusovou zastávku

02.02.2020 20:44

Od minulého týdne slouží občanům Frenštátu pod Radhoštěm nová autobusová zastávka. Je umístěna na ulici Místecká ve směru na Tichou. Náklady na pořízení zastávky dosáhly výše necelých 145,5 tisíce korun.

Frenštát pod Radhoštěm má novou autobusovou zastávku
Foto: mufrenstat.cz
Popisek: Frenštát pod Radhoštěm

Autobusová zastávka je vyrobena z kovu a tvrzeného bezpečnostního polykarbonátu. Její montáž a instalace proběhla v úterý 21. ledna 2020. Zhotovitelem je firma Michal Zbořil (VšeProObce) z Ostravy. Náklady na dodávku a instalaci činily 145,5 tisíc korun včetně DPH.

"Průběžně vyhodnocujeme stav autobusových zastávek v katastru a na pozemcích města a dle finančních možností provádíme postupnou obnovu a údržbu těchto zastávek," uvedl Jan Janotka z odboru investic a rozvoje MěÚ Frenštát pod Radhoštěm. Pro rok 2020 jsou vytipovány dvě autobusové zastávky k obnově, jedna v lokalitě Papratná a jedna na Planiskách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Revitalizace dětského hřišťátka v ulici Mařanova

16:31 Liberec: Revitalizace dětského hřišťátka v ulici Mařanova

Kromě velkého dětského hřiště, které bylo nedávno realizováno v ulici Vackova a ke kterému ještě při…