Frýdek-Místek: Beskydy připravily na léto 110 km tras pro kočárky

03.06.2020 15:03

Beskydy by se letos mohly stát rájem pro rodiny s dětmi, které kvůli omezeným možnostem cestování nebo rodinného rozpočtu nevyjedou do zahraničí.

Frýdek-Místek: Beskydy připravily na léto 110 km tras pro kočárky
Foto: wikipedia
Popisek: Beskydy.

Turistická oblast připravila několik novinek. Tou největší je bezmála 110 kilometrů tras, kam se rodiče dostanou i s kočárky. "Připravili jsme novou mapu Beskydy pěšky s 31 výlety, z nichž 13 je právě pro rodiny s kočárky. Návštěvníci si bez problémů vyberou náročnost trasy, délku a výlet do kterékoli části Beskyd. Tipy na výlety najdou na našem webu beskydyportal.cz, tištěné mapy v infocentrech," říká ředitelka Destinačního managementu turistické oblasti Beskydy - Valašsko Monika Konvičná. Trasy pro kočárky ale zdaleka nejsou to jediné, na co letos Beskydy při oslovování celých rodin vsadily. Chystají noční prohlídky hradu, pašerácké dobrodružství, medvědí stezku, indiánský den i hledání pokladu. Návštěvníci si určitě vyberou a navíc mohou využít výhodnou Beskydy Card.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Operátoři

Pane senátore, dobrý den, myslíte, že je šance, že se někdy dočkáme slibovaného čtvrtého operátora a tím i levnějších cen? Kdo je odpovědný za to, že tu nemáme čtvrtého operátora? Někde jsem četl, že tu být nemůže, což nechápu. Žijeme přeci ve svobodné a tržní ekonomice nebo ne? Nevím, zda mi dokáže...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Část Vrbenské ulice čeká kompletní obnova, náhradní MHD je zajištěna

7:37 České Budějovice: Část Vrbenské ulice čeká kompletní obnova, náhradní MHD je zajištěna

V květnu začne kompletní rekonstrukce 230 metrů dlouhého úseku ulice Vrbenská v místě od křižovatky …