Frýdek-Místek: Chystá se Den technických oborů

15.03.2015 15:31

Jaká volná pracovní místa v technických a řemeslných oborech plánují zaměstnavatelé na Frýdecko - Místecku nejčastěji obsadit. Co vše by měli zájemci o tuto práci splňovat nebo co vlastně obnáší výkon konkrétní profese. To vše a řadu dalších praktických informací se dozvědí návštěvníci „Dne technických oborů“, který proběhne v úterý 17. 3. 2015 od 8:30 – 10:30 hodin v prostorách Kontaktního pracoviště Úřadu práce ČR ve Frýdku – Místku (na Poříčí 3510, místnost č. 018).

Frýdek-Místek: Chystá se Den technických oborů
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

Stejně jako v celé republice se i v tomto regionu potýkají zaměstnavatelé s nedostatkem kvalifikovaných pracovníků. Právě proto se rozhodlo vedení tamního kontaktního pracoviště ÚP ČR uspořádat akci, jejímž cílem je seznámit veřejnost a zájemce o nové zaměstnání s nabídkou pracovních příležitostí v oblasti technických a řemeslných oborů.

„Účast přislíbila řada významných zaměstnavatelů z celého okresu. Návštěvníci tak budou mít možnost dozvědět se, o čem práce v technických oborech vlastně je,“ říká ředitel Kontaktního pracoviště ÚP ČR ve Frýdku – Místku Vladimír Patáčik.

„Den technických oborů“ je určen všem, kteří jsou bez práce nebo uvažují o změně zaměstnání, studentům, kteří právě stojí před rozhodnutím, jaké povolání zvolit, jejich rodičům, pedagogickým pracovníkům, výchovným poradcům – zkrátka široké veřejnosti. Vstup na akci je zdarma. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ministerstvo práce a sociálních věcí

Ing. Petr Mach, Ph.D. byl položen dotaz

cenzura

Jak v EU ovlivníte, zda u nás bude zachována svoboda projevu, kterou má snahu tato vláda omezit a jak píšete i vy, schovává to za jakýsi boj s dezinformacemi?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Část Vrbenské ulice čeká kompletní obnova, náhradní MHD je zajištěna

7:37 České Budějovice: Část Vrbenské ulice čeká kompletní obnova, náhradní MHD je zajištěna

V květnu začne kompletní rekonstrukce 230 metrů dlouhého úseku ulice Vrbenská v místě od křižovatky …