V rámci akce „Ryba na talíř“ zazní informace o skladování ryb, chybět nebudou praktické ukázky jejich porcování a přípravy na talíř ani jejich ochutnávka. Cílem je zvýšit povědomí široké veřejnosti o tom, že konzumace ryb má příznivé účinky na naše zdraví.
Na trhu samozřejmě nebude chybět tradiční zboží, od mléčných výrobků, pečiva, vajec, marmelád nebo koření, přes sezónní zeleninu - zejména brambory, mrkev, cibuli a česnek, až po rukodělné výrobky.
Do konce roku se budou konat ještě tři farmářské trhy. Kromě 17. října to bude také 31. října, kdy budou tematicky zaměřeny na Dušičky. Poslední letošní farmářský trh se uskuteční 14. listopadu a bude ve znamení zabijačky.
Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: PV