Frýdek-Místek: Město osvěžuje kropicí vůz

02.08.2018 10:02

V současných tropických dnech projíždí městem kropicí vůz, který užitkovou vodou skrápí vyprahlé komunikace a vypouští vodní mlhu. Ochlazovaní komunikací má příznivý účinek na asfaltový povrch a vypouštěnou vodní mlhou se zvyšuje vlhkost vzduchu.

Frýdek-Místek: Město osvěžuje kropicí vůz
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

Technické služby kropicím vozem v odpoledních hodinách objíždí náměstí ve Frýdku i v Místku, autobusové stanoviště ve Frýdku i to bývalé v Místku, projíždí také frekventovanými ulicemi Radniční, T. G. Masaryka, E. Krásnohorské, Ostravská, Frýdlantská, Palackého, Politických obětí, Tržní, Štursova, Pivovarská a 8. pěšího pluku.

„Ochlazením rozpálených komunikací se snižuje prašnost, ale i teplota vzduchu. Věříme, že občané budou toto opatření vnímat pozitivně,“ řekl ředitel společnosti TS a.s. Jaromír Kohut s tím, že kropení ulic bude pokračovat v návaznosti na klimatické podmínky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Společné jednání rad. Město s krajem si vycházejí vstříc

11:33 Pardubice: Společné jednání rad. Město s krajem si vycházejí vstříc

Některé projekty v krajském městě se neobejdou bez dobré spolupráce a komunikace mezi krajem a měste…