Frýdek-Místek: Město získalo dotaci EU na vzdělávání

20.08.2012 13:44

Statutární město Frýdek-Místek získalo dotaci z Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost na projekt „Zefektivnění vzdělávání zaměstnanců Magistrátu města Frýdku-Místku“. Celkové náklady projektu činí téměř osm milionů korun, dotace z Evropského sociálního fondu 6,6 mil. Kč.

Frýdek-Místek: Město získalo dotaci EU na vzdělávání
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

„Projekt je rozdělen do dvou částí. Obsahem první je sestavení systému interních lektorů, tvorba interních vzdělávacích kurzů akreditovaných ministerstvem vnitra – Právo a legislativa, Normativní úprava písemností, Personální řízení – a proškolení zaměstnanců magistrátu v těchto kurzech,“ přiblížil Pavel Osina, vedoucí oddělení ekonomického rozvoje.

Obsahem druhé části projektu je proškolení zaměstnanců v externě zajištěných kurzech (Strategické řízení a plánování, Finanční řízení, Projektové řízení, Manažerské vzdělávání) a dále externích kurzech, vytvořených v oblastech identifikovaných analýzami (Veřejné zakázky, Stavebnictví a územní agenda, Správa a majetek, Agendy v přenesené působnosti, Korupce).

„Hlavním cílem projektu je zefektivnění vzdělávání, odborné přípravy a rozvoje zaměstnanců Magistrátu města Frýdku-Místku v návaznosti na již realizované aktivity a současné potřeby, možnosti magistrátu a jeho zaměstnanců,“ vysvětlil náměstek primátora Michal Pobucký.

Měření dosažených cílů bude probíhat v průběhu celé realizace projektu, kdy bude postupně implementován systém hodnocení dopadu vzdělávacích aktivit.
Tento projekt je spolufinancován z prostředků Evropského sociálního fondu prostřednictvím operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a obecního rozpočtu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: frydekmistek.cz

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hustopeče: Stavební úřady s obavami vyhlíží nový zákon

16:31 Hustopeče: Stavební úřady s obavami vyhlíží nový zákon

S nervozitou a obavami vyhlíží pracovníci stavebních úřadů letošní 1. červenec. Právě tento den vsto…