Frýdek-Místek bude mít nový web

24.02.2022 21:23 | Tisková zpráva

Informace z města i z magistrátu budou už brzy v novém. Radnice plánuje současné zastaralé stránky vyměnit za městský web ve zcela nové podobě.

Frýdek-Místek bude mít nový web
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

Intuitivnější, atraktivnější, jednodušší, i se spolehlivým vyhledáváním. Takový má být nový web, na jehož zhotovení radnice vysoutěžila dodavatele.

Město za nové stránky výrazně ušetří finance, pořízení stávajícího webu vyšlo na zhruba milion korun a má nákladnou technickou podporu, nové stránky budou stát o statisíce méně:

„Celkově stránky vyjdou do 400 tisíc korun i se čtyřletou technickou podporou. Dříve se ta částka hlavně za tu technickou podporu pohybovala v řádech statisíců, teď to budou desítky tisíc za čtyři roky,“ potvrdil náměstek primátora pro informační technologie a digitalizaci Igor Juriček (Piráti).

Styl nového webu je zatím pouze ve formě návrhu pro zadávací dokumentaci veřejné zakázky. Stránky mají být hotové zhruba do čtyř měsíců.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Proběhla velká úklidová akce dobrovolníků

22:28 Liberec: Proběhla velká úklidová akce dobrovolníků

Statutární město Liberec opět podporovalo dobrovolníky, kteří se připojili k úklidové akci Ukliďme L…