Slezská, poctivá česká, beskydská, italská, francouzská nebo středomořská kuchyně… Tak to je jen pár tipů, jakou kuchyni budou moci návštěvníci ochutnat v restauracích, které se do projektu zapojily. „Od této akce si slibujeme učit se vzájemně spolupracovat s místními podnikateli, přinášet návštěvníkům města i obyvatelům něco navíc, zážitkového, v oblasti gastronomie, a nejen to. Věřím, že se provozovatelům restaurací podaří do budoucna navázat spolupráci i s regionálními výrobci potravin, kterých zde máme mnoho, a kvalitních, a využívat tak jejich produkty v místní frýdeckomístecké kuchyni,“ vysvětluje ředitelka pořádajícího Turistického informačního centra Frýdek-Místek Monika Konvičná.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: PV