Frýdku-Místku byl udělen další certifikát o vytvoření českého rekordu

06.09.2012 10:35

Beskydské informační centrum Frýdek-Místek, p.o. uspořádalo dne 18.8. 2012 v rámci IV. ročníku Beskydských rekordů akci s názvem Velké finále Frýdku-Místku aneb pojďme dát gól Evropě, v rámci které v průběhu 12 hodin vystřelilo na brankáře ve fotbalové bráně 1548 střelců a celkem padlo 650 golů. Každý účastník mohl kopat pouze jednou . Prvním střelcem byla legenda českého fotbalu, Antonín Panenka společně s představiteli města.

Frýdku-Místku byl udělen další certifikát o vytvoření českého rekordu
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

 

Rekordní údaj byl do České databanky rekordů zaregistrován dne 18. 8. 2012 a v České knize rekordů se zápis objeví  v jejím IV. vydání.

Beskydské informační centrum, p.o.  tímto děkuje všem účastníkům, kteří se na ustanovení rekordu podíleli a těší se na setkání při dalším ročníku Beskydských rekordů, které se pořádají v rámci Beskydského Veseléta ve městě Frýdek-Místek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: frydekmistek.cz

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.