Havířov: Odkanalizování Důlňáku jde do finále

01.06.2022 10:11 | Tisková zpráva

V rámci provádění finálních celoplošných asfaltových povrchů po odkanalizování lokality „Důlňák“ je do neděle 12. června 2022 uzavřen provoz na místní komunikaci Formanská.

Havířov: Odkanalizování Důlňáku jde do finále
Foto: hyundai.phorum.cz
Popisek: Havířov

Přesněji od rodinného domu čp. 1430/21a po křižovatku ulic Formanská a Na Prostředňáku, až k rodinnému domu na ulici Formanská čp. 1419/8. Celková délka uzavírky je 410 metrů.

Uzavírkou dochází k omezení autobusové dopravy, konkrétně linky MHD 876418. Doprava ke vedena dle výlukových jízdních řádů a dle možností oběhů byly zavedeny spoje v opačném směru, které pojedou zpět po trase linky.

Autobusy jedoucí po ulici Formanská jsou ukončeny na zastávce Havířov, Město, Na Prostředňáku, na ulici Na Prostředňáku, kde je zřízena dočasná zastávka. Autobusy jedoucí po ulici Škrbeňská jsou ukončeny na zastávce Šenov, bytovky.

Objízdná trasa vede přes ulice Škrbeňská, Okružní, Na Šimšce, Březůvka, U Hřiště, silnici č. II/473, ulice Frýdecká – Tichá/ J. Kotase, silnici č. III/4739 a ulice Na Hlinikách, Datyňská a Formanská.

Zhotovitel zajistí přechody a lávkami bezpečné přístupy pro vlastníky a uživatele přilehlých objektů tam, kde bude přístup k sousedním nemovitostem dotčen stavbou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

10:29 Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

Během Slavností svobody, které se konají od 3. do 6. května, bude v centru Plzně omezený provoz. Náv…