Havířov: Základní umělecká škola Leoše Janáčka oslavila 30. výročí hned dvěma koncerty

28.05.2022 19:09 | Tisková zpráva

Havířovská Základní umělecká škola Leoše Janáčka byla zřízena v roce 1990, a tak oslavy 30. výročí připadaly na rok 2020. Pandemie nemoci covid-19 ale oslavy odložila o dva roky.

Havířov: Základní umělecká škola Leoše Janáčka oslavila 30. výročí hned dvěma koncerty
Foto: hyundai.phorum.cz
Popisek: Havířov

Přeložený Jarní výroční koncert přesto neztratil nic ze své atraktivity, a pro velký zájem musel být přidán ještě jeden. Oslavy se konaly v Reprezentačním sále školy. Příjemné chvíle, plné hudby, zpěvu a tance mladých talentů, si nenechal ujít ani havířovský primátor Josef Bělica s náměstkyní pro školství a kulturu Janou Feberovou a radním pro sport Danielem Vachtarčíkem.

„Děkuji Základní umělecké škole Leoše Janáčka za pozvání, moc jsem si výroční večer užil. Vidět pohromadě tolik talentovaných a šikovných dětí a schopných pedagogů, to je radost. Jsem si jist, že pro některé z dětí, které jsem měl možnost vidět, se tato mimoškolní aktivita stane láskou na celý život, a možná i zaměstnáním. Přeji všem pevné zdraví, úspěchy, splnění snů, a aby je vášeň pro umění a tvorbu neopouštěla,“ okomentoval slavnostní večer primátor.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

10:29 Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

Během Slavností svobody, které se konají od 3. do 6. května, bude v centru Plzně omezený provoz. Náv…