Hodonín: Občané mohou opět žádat o půjčky a dotace ze stavebního fondu města

16.12.2020 16:59

Město Hodonín oznamuje, že v souladu s dotačním programem „Poskytování zápůjček a dotací ze stavebního fondu města“, vyhlašuje I. termín pro podávání žádostí o zápůjčky a dotace z tohoto dotačního programu v roce 2021.

Hodonín: Občané mohou opět žádat o půjčky a dotace ze stavebního fondu města
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Náměstí v Hodoníně

Termín pro odevzdání žádostí o zápůjčky a dotace na opravy domů a bytů v Hodoníně (např. oprava fasády včetně zateplení, oprava střechy, výměna oken, výměna balkonů, instalace solárního zařízení, nebo vnitřní úpravy – oprava topení, oprava vodovodních, plynových rozvodů, elektroinstalace, bytového jádra a další) je od 4. 1. 2021 do 1. 2. 2021.

Poskytování zápůjček a dotací se řídí „Programem poskytování zápůjček a dotací ze Stavebního fondu města a pravidly tohoto fondu“ ze dne 17. 9. 2019. 

Žádosti je možné podávat na Městském úřadě v Hodoníně, na odboru ekonomiky a financí, Národní třída 25, dveře č. 36, p. Trávníčková, tel. 518 316 152. Vaše případné dotazy směřujte na tel. 518 316 152 nebo e-mail: travnickova.pavla@muhodonin.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

22:28 Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

Město Zlín se může pyšnit úspěšnou sezónou bikesharingu v roce 2023, jak naznačují nově zveřejněná d…