Hodonín: Občané mohou opět žádat o půjčky a dotace ze stavebního fondu města

16.12.2020 16:59

Město Hodonín oznamuje, že v souladu s dotačním programem „Poskytování zápůjček a dotací ze stavebního fondu města“, vyhlašuje I. termín pro podávání žádostí o zápůjčky a dotace z tohoto dotačního programu v roce 2021.

Hodonín: Občané mohou opět žádat o půjčky a dotace ze stavebního fondu města
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Náměstí v Hodoníně

Termín pro odevzdání žádostí o zápůjčky a dotace na opravy domů a bytů v Hodoníně (např. oprava fasády včetně zateplení, oprava střechy, výměna oken, výměna balkonů, instalace solárního zařízení, nebo vnitřní úpravy – oprava topení, oprava vodovodních, plynových rozvodů, elektroinstalace, bytového jádra a další) je od 4. 1. 2021 do 1. 2. 2021.

Poskytování zápůjček a dotací se řídí „Programem poskytování zápůjček a dotací ze Stavebního fondu města a pravidly tohoto fondu“ ze dne 17. 9. 2019. 

Žádosti je možné podávat na Městském úřadě v Hodoníně, na odboru ekonomiky a financí, Národní třída 25, dveře č. 36, p. Trávníčková, tel. 518 316 152. Vaše případné dotazy směřujte na tel. 518 316 152 nebo e-mail: travnickova.pavla@muhodonin.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Cheb: Ve středu bude na zimáku a v jeho okolí probíhat cvičení

11:33 Cheb: Ve středu bude na zimáku a v jeho okolí probíhat cvičení

V okolí zimního stadionu budou rozmístěny hlídky, které budou řídit dopravu i pohyb osob