Holešov: Město vybuduje tři nová dětská hřiště

01.05.2020 6:32

Hned na tři nová hřiště se mohou v brzké době těšit děti z Holešova a okolí. Dvě z nich vyrostou přímo v Holešově a jedno v Dobroticích.

Holešov: Město vybuduje tři nová dětská hřiště
Foto: wikipedia
Popisek: Holešov.

Vděčíme za to mimo jiné také solidnímu jednání společnosti Kaufland, která dostála svému slovu a finančně přispěla na prospěšnou stavbu. Částku 1,5 milionu korun tedy dle dohody využijeme na prospěšné projekty, kterými bude vybudování dětských hřišť.  Tyto peníze byly původně určeny jako příspěvek na kruhový objezd u Gymnázia, tato stavba ale byla nakonec z časových důvodů celá pokryta z finančních prostředků města za spoluúčasti Ředitelství silnic Zlínského kraje.

Právě v těchto dnech startuje výstavba hřiště na Havlíčkově ulici. Toto hřiště bude vůbec prvním v Holešově, které bude mít speciální povrch - barevnou litou pryž včetně grafiky. Náklady na vybudování činí více než 800 tisíc korun. Dalším v pořadí bude hřiště ve Všetulích, u kterého jde zatím o přípravnou fázi. „Bude se jednat o hřiště menší, avšak plnohodnotné,“ uvádí starosta města Rudolf Seifert. Posledním projektem pak bude hřiště v Dobroticích, kde proběhne dofinancování ze strany osadního výboru. Tento projekt je také teprve v přípravě, měl by však být realizován ještě v letošním roce.

Starosta města Holešova Mgr. Rudolf Seifert tímto děkuje společnosti Kaufland za seriózní jednání a poskytnutí financí, které budou využity na tyto přínosné účely.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…