Holešov: Parkoviště nabízí 64 nových parkovacích míst

29.11.2022 10:13 | Tisková zpráva

Ve středu 23. listopadu bylo předáno nové parkoviště na ulici Tovární. Zhotovitelem byla společnost SÚS Kroměřížska, která vhodně vyřešila například členění parkoviště.

Holešov: Parkoviště nabízí 64 nových parkovacích míst
Foto: wikipedia
Popisek: Holešov.

Provoz parkoviště bude nyní veden jako zkušební, zbývá totiž ještě dokončit instalaci veřejného osvětlení, která bude dokončena v brzké době, a provést náhradní výsadbu, což bude možné nejdříve na jaře příštího roku. „Chtěli jsme ale parkoviště občanům otevřít už nyní, aby jej mohli co nejdříve využívat,“ vysvětluje Milan Roubalík.

Parkoviště bude sloužit jak pro obyvatele sídliště U Letiště, tak i pro návštěvníky protějšího nově zrekonstruovaného Sport centra. Příjezd na parkoviště je veden proto z obou stran. Provozovatelem parkoviště budou, stejně jako v ostatních případech městských parkovišť, Technické služby. Nově na tomto místě vzniklo 64 nových parkovacích míst s tím, že je možné si u provozovatele pronajmout dlouhodobé vyhrazené stání dle jeho smluvních podmínek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…