Holešov: Zámek opět hostil večer bojovníků

25.03.2019 18:55

Stejně jako v předešlých letech se i letos uskutečnil nebývalou atmosférou protkaný Večer bojovníků, v rámci kterého se spolu utkali bojovníci a bojovnice v thajském boxu.

Holešov: Zámek opět hostil večer bojovníků
Foto: wikipedia
Popisek: Holešov.

Tentokrát si plný sál fanoušků užil 11 zápasů a 2 exhibice, které divákům představily ukázky juda a brazilského jiu-jitsu. Ve čtyřech amatérských zápasech se z domácích představil například Radek Novák, Jan Sklenář nebo Denis Vereš. A nechyběly ani ženy, mezi sebou si to rozdaly Vilma Hubáčková a Silvia Margetinová ze Slovenska. Mezinárodní účast figurovala také v „profi“ zápasech, na galavečeru totiž organizátoři přivítali thaiboxery nejen ze Slovenska, ale také ze Švédska. Ze severu Evropy do Holešova přicestovala Frida Lindberg a Alexander Jansson.

Domácí bojovníci pod vedením Petra Osokina opět čerpali ze zkušeností, které si přivezli z únorového soustředění v Thajsku, kde si kromě sluníčka a krásných pláží užili také čtrnáct dnů dvoufázových tréninků. O Evropský profi titul WFC se utkali borci Marek Novosad ze Sad gym Zlín a Rasťo Fraňo z Cerberos gym Nové mesto nad Váhom. Z tohoto souboje vyšel vítězně Marek Novosad, který je taktéž pod trenérským křídlem Petra Osokina. Letošní pátý ročník galavečera bojového umění s více než tisíciletou tradicí navázal svou kvalitou na minulé ročníky, fanoušci vytvořili skvělou atmosféru, trenéři na své odchovance hrdě dohlíželi a samotní thaiboxeři ze sebe vydali to nejlepší, a bylo to znát.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Otrokovice: V přístavišti na Baťově vznikl nový grill point, v provozu bude od května

16:14 Otrokovice: V přístavišti na Baťově vznikl nový grill point, v provozu bude od května

Praha, Brno, Bratislava a nyní i Otrokovice mají kvalitní veřejný elektrický kontaktní gril. Novinku…