Hořice: Posilovna nad kinem má nové světlíky

25.04.2020 12:47

„V létě se neupečeme, při dešti se nebudeme muset při cvičení nedobrovolně sprchovat a v zimě nás nebude ofukovat vítr ze stropu,“ radují se ve Fitness centru Hořice. V první polovině dubna zde proběhla investiční akce města, kdy došlo k vybudování nových střešních světlíků. Původní už byly v doslova dezolátním stavu.

Hořice: Posilovna nad kinem má nové světlíky
Foto: horice.org
Popisek: Hořice

„Do posilovny neustále zatékalo, stále muselo docházet k opravám a nehledě na to, že odtud unikalo teplo,“ popsali stav před opravou zástupci Investičního odboru MěÚ Hořice. A dodali: „Nové světlíky jsou provedeny z hliníkové nosné konstrukce se zasklením PC (polykarbonát) deskami v tloušťce 7/16 mm-opál. Boky světlíků byly zatepleny minerální vatou.“ Stavbu provedla firma KLAHOS spol. s.r.o. z České Třebové v ceně 96.900 Kč bez DPH.

A co na to nájemce? „Využili jsme nedobrovolného zavření „fitka“ a pustili se do rozsáhlých úprav. Začali jsme kompletním vymalováním, nově jsou koženkou potaženy veškeré stroje a lavičky, natřené police, regály, zárubně, vypraný koberec…,“ uvedl Roman Sklenář a vyhlíží otevření posilovny. „Na naše klienty bude čekat i jedno překvapení, které jim zpříjemní cvičení. Městu děkuji za světlíky, bude to hodně znát na úspoře energií a celkově se příjemně zlepší prostředí. Teď už jen budeme očekávat naše klienty a doufat, že budou chodit.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…