Hradec Králové: Jarní prázdniny nabízejí delší čas v aquacentru

12.02.2019 16:03

Ani letošní jarní prázdniny nezapomíná Správa nemovitostí Hradec Králové, provozovatel plaveckého areálu, na malý dárek pro své návštěvníky. V čase prázdnin od 23. února do 3. března 2019 bude více času na prozkoumání všech atrakcí, které aquacentrum v městských lázních nabízí.

Hradec Králové: Jarní prázdniny nabízejí delší čas v aquacentru
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

,,V tyto dny dostane každý návštěvník aquacentra navíc zdarma 20 minut ke vstupu. Akce platí nejen pro nové zákazníky, kteří si zakoupí jednorázové vstupné, ale i pro stálé návštěvníky a majitele čipových hodinek, kteří dostanou tento bonus dokonce i když přijdou do aquacentra spojovací chodbou z plaveckého bazénu. Bonus bude automaticky připočítán při průchodu terminálem,“ řekla ředitelka městských lázní Jaroslava Bernhardová.

Atrakce v aquacentru

Umělé vlnobití v rekreačním bazénu umí navodit tu správnou náladu letní dovolené u moře, kterou lze umocnit sněním při odpočinku v perličkových nebo teplých bazénech či soláriu. S hrozící chřipkovou epidemií zase pomůže bojovat parní komora nebo finská sauna. Ta se nachází v sauna & SPA části spolu s ledovou studnou, vodopádem po skle a venkovním atriem. Ti náročnější si pak mohou dopřát i vanu NeoQi.

Adrenalinový zážitek zase nabízí 82 metrů dlouhý tobogan se světelnými efekty. Spojovací chodbou se návštěvníci dostanou do plaveckého bazénu, kde je připraven aquazorbing. Ten bude možné využít každý den dopoledne od 10 do 12 a odpoledne od 15 do17 hodin od 23. února do pátku 1. března. O víkendu pak aquazorbing nahradí míč, se kterým se budou hradečtí pólisté snažit o co nejlepší umístění v letošním ročníku 2. ligy vodního póla.

Součástí akce je i překvapení v baru u vody. Celé prázdniny bude v nabídce pizza s vybraným půllitrovým nápojem za zvýhodněnou cenu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Město uctí památku Sousedíka uměleckým dílem

11:33 Vsetín: Město uctí památku Sousedíka uměleckým dílem

Nový dopravní terminál, který se slavnostně otevře v pátek 3. května, ozdobí artefakt odkazující na …