Hradec Králové: Jedenáctá letní sezóna na Koupališti Flošna končí

23.09.2020 16:43

Letní sezóna na Koupališti Flošna skončí ve čtvrtek 24. září 2020 v 19. hodin. Pro letní koupaliště Flošna to byla již 11. sezóna. Po dnech napětí v souvislosti s rozšířením pandemie, kdy se nevědělo, zda vůbec bude koupaliště otevřeno, nakonec začala sezóna 25. května 2020.

Hradec Králové: Jedenáctá letní sezóna na Koupališti Flošna končí
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

I přes velmi chladný a deštivý měsíc červen, a ne příliš příznivou první polovinu července, nakonec letní koupaliště dosáhlo návštěvnosti něco málo přes 80 000 návštěvníků, a to dva dny před konečným uzavřením letního areálu. Tato návštěvnost je sice pro Koupaliště Flošna podprůměrná, ale vzhledem ke všem nepříznivým okolnostem spojených s počasím a pandemií, považuje provozovatel, Správa nemovitostí Hradec Králové, příspěvková organizace, jedenáctou letní sezónu za velmi úspěšnou. Důvodem ke spokojenosti je i fakt, že na letním koupališti nedošlo v uplynulé sezóně k žádnému vážnějšímu úrazu.

Anketa

Věříte Romanu Prymulovi?

52%
48%
hlasovalo: 29351 lidí

Nejsilnějším měsícem v této sezóně byl měsíc srpen, se skoro 36 tisíci návštěvníky. Nejúspěšnější sezóna na letním koupališti Flošna byla v roce 2018, kdy koupaliště navštívilo neuvěřitelných 119 056 osob. Zatím nejslabší sezóna byla v roce 2014 se 70 017 návštěvníky.

11. letní sezóna byla mimořádná i v tom, že přivítala miliontého návštěvníka letního koupaliště od zahájení provozu v roce 2010. Byla jím paní Jana Zezulková z Hradce Králové, maminka dvou dětí, která prošla turniketem 11. srpna krátce po poledni.

V této sezóně byly na Koupališti Flošna nainstalovány nové závodní plavecké dráhy v plaveckém 50m bazéně, které díky patentovanému systému tlumení vln slavily velký úspěch, především u plavců.

Správa nemovitostí děkuje všem návštěvníkům letního koupaliště a těší se na další sezónu v roce 2021. V areálu Flošna, pokračuje v provozu po celý rok, wellness studio, Squash Flošna se 4 kurty, fitness a restaurace Flošna s bowlingem.

Veškeré aktuální informace jsou pravidelně zveřejňovány na stránkách provozovatele www.snhk.cz a na FCB.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…