Hradec Králové: Koupel na Marokánce si odpusťte

11.07.2019 8:38

Vodní plocha v dobývacím prostoru Marokánka nedaleko Bělče a Krňovic v městských lesích není určena ke koupání a pro citlivé jedince může být její voda i nebezpečná. Navíc, lidé by sem neměli ani chodit či jezdit auty, obojí je totiž zakázané!

Hradec Králové: Koupel na Marokánce si odpusťte
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

„Voda sice vypadá hezky, ale může způsobit vážné kožní problémy,“ uvedla Aneta Bůžková z Městských lesů Hradec Králové, společnosti, která se o lesy v majetku města stará. Dodala, že lidé by proto v letních dnech měli osvěžení hledat ve vlastním zájmu raději jinde.

Na Marokánce pochopitelně také není plavčík ani žádná jiná podobná pomoc, kterou je v případě potřeby možné přivolat. To by měly mít na zřeteli především maminky s malými dětmi, protože voda je zde hluboká.

Navíc, lidé by do prostoru písníku Marokánka neměli vůbec chodit či jezdit auty, jedná se totiž o dobývací prostor, v němž nyní probíhají rekultivační práce. Vstup je tam tedy zakázán, stejně jako příjezd auty či motocykly, protože zákaz vjezdu motorových vozidel platí pro všechny lesní cesty přímo ze zákona.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

16:31 Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

Toto ocenění uděluje kolínská radnice od roku 2012.