Hradec Králové: Letošní rekordní Flošna zavírá své brány

20.09.2018 10:46

Letní koupaliště Flošna v Hradci Králové ukončí v pátek 21. září 2018 v 19. hodin devátou letní sezónu. Své brány koupaliště otevřelo již 12. května letošního roku. Letní sezóna 2018 byla rekordní v celé devítileté historii, celkem koupaliště navštívilo 118 tisíc osob.

Hradec Králové: Letošní rekordní Flošna zavírá své brány
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Minulá letní sezóna byla překonána o neuvěřitelných 30 tisíc plavců, což je navýšení návštěvnosti o 34%. V celé historii koupaliště se podařilo překonat 100 tisícovou hranici ještě jednou, a to v roce 2015, kdy koupaliště navštívilo 110 854 lidí. Od zahájení provozu koupaliště v roce 2010 navštívilo letní bazény již 850 tisíc návštěvníků.

V pátek 21. 9. 2018 v 19 hodin večer koupaliště své brány uzavře, do pátku jsou ještě stále vyhřívané bazény na více než 26 °C. Poslední plavci tak ještě mohou využít venkovního plavání do pátku.

Letní koupaliště se sice v pátek uzavře, ale celý areál bude pokračovat ve své činnosti i dále. V areálu lze po celý rok navštívit Wellness studio Flošna se saunami, parními kabinami, bazénem, vířivkou a spoustou dalších atrakcí pro relaxaci, odpočinek a podporu zdraví. Sportovat je možné ve fitness nebo na squashi se 4 squashovými kurty. Restaurace Flošna s bowlingem je otevřena také během celého roku.

Správa nemovitostí a zaměstnanci areálu děkují všem návštěvníkům letního koupaliště za dny strávené v areálu a těší se na desátou sezónu v roce 2019.

Veškeré informace najdete na stránkách provozovatele ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

16:29 Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

Do Dvořákových sadů se na své místo nedaleko Hadího pramene po necelých pěti měsících restaurování v…