Hradec Králové: Nové akce v aquacentru nejsou apríl

22.03.2019 19:53

Na duben připravila Správa nemovitostí Hradec Králové, provozovatel plaveckého areálu na Eliščině nábřeží, pro návštěvníky aquacentra celkem tři akce. Dvě úplně nové startují od 1. dubna.

Hradec Králové: Nové akce v aquacentru nejsou apríl
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Vedle věrnostní akce 10+1, která je pro všechny návštěvníky aquacentra, je další akce určena pro rodiny s dětmi. Každý pátek budou mít při návštěvě aquacentra děti do 15 let 50% slevu na vstupném.

Věrnostní akce 10+1 bude probíhat v aquacentru od 1. dubna do 30. června a zúčastnit se jí může každý návštěvník. Nezáleží na tom, zda přijde na jednorázové vstupné nebo má čipové hodinky. K účasti si stačí pouze vyzvednout věrnostní kartičku na recepci aquacentra a pak za každou návštěvu aquacentra získávat razítka. Razítka mohou návštěvníci získat i za své děti při společné návštěvě. Vyplněnou věrnostní kartu bude možné vyměnit za některý z dárků na recepci aquacentra. Kartu bude možné vyměnit rovněž za celodenní vstup do aquacentra zdarma.

Druhou novinkou v aquacentru je akce děti za polovinu. Každý pátek od 14 hodin (vyjma svátků a prázdnin) bude možné ke vstupence pro dospělého získat 50% slevu pro děti do 15 let. Tato sleva platí jak pro jednorázové vstupy, tak i pro stávající čipovkáře. Majitelé čipových hodinek se jen musí zastavit na recepci aquacentra, aby jim tato sleva byla na hodinky načtena.

A o velikonočních prázdninách, od 18. do 22. dubna 2019, bude navíc zdarma prodloužena doba každého vstupu do aquacentra o 20 minut.

Od začátku dubna dojde i ke změně v provozu finské sauny v městských lázních a to tak, že celé pondělí bude vyhrazeno pouze ženám. Ostatní dny zůstávají beze změny.

Kompletní informace a pravidla nových akcí jsou zveřejněny na webových stránkách www.snhk.cz.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

22:09 Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

Dobrá zpráva pro peněženky téměř čtyř tisíc nájemníků městských bytů. Radnice jim vrátí rekordní pře…