Hradec Králové: Vypuštěné bazény v městských lázních jsou plné lešení

18.09.2018 7:34

Řemeslníci obsadili o plánované odstávce aquacentrum v městských lázních. Čilý pracovní ruch je vidět na každém kroku. Vypuštěné bazény jsou plné lešení – opravuje se celý strop.

Hradec Králové: Vypuštěné bazény v městských lázních jsou plné lešení
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Vyměňovány jsou nejen podhledové desky, ale i osvětlení. Lešení je postaveno na dně bazénové vany a tyčí se až po strop haly, přičemž řemeslníci musí dbát, aby nebyla poškozena dlažba jednotlivých bazénů. Provádí se malování všech prostor, kontrola tobogánu, vlnobití a ostatní pravidelné údržbářské práce.

Rovněž tak projde drobnou modernizací bar u vody, pořídili se nové vitríny, světelné propagační panely a nové bude i zastínění proti slunci nad barem.

Největší překvapení je připraveno pro saunaře. Ti se dočkají příjemné změny prostor v chodbě i v odpočívárně, kde na ně čeká nové kamenné obložení stěn i nový vodní vodopád na stěně, který umocní klidný a příjemný pocit při relaxaci v odpočívárně. Správa nemovitostí Hradec Králové, která celý plavecký areál provozuje doufá, že návštěvníci ocení postupnou modernizaci celého areálu. Celková hodnota oprav, které probíhají v rámci plánované provozně technické odstávky, dosáhne 2,2 mil. Kč a jsou financovány z rozpočtu SNHK.

Od soboty 22.9. bude znovu otevřeno

Veškeré práce včetně napuštění bazénů musí skončit do pátku 21. září, jelikož od soboty 22.9. bude aquacentrum znovu otevřeno pro veřejnost. Těšit se můžete na oblíbené lekce aquaaerobicu i úterky pro seniory.

Krytý 50m bazén je i během odstávky otevřen ve všední dny od 6. hodiny ranní. Večerní páteční plavání na „padesátce“ začíná letos od září již v 19:45 a končí ve 22:00 hodin. Rozpis otevřenosti bazénu a obsazenosti drah najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

16:29 Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

Do Dvořákových sadů se na své místo nedaleko Hadího pramene po necelých pěti měsících restaurování v…