Hradec Králové: Žádejte o dotace v programu Královéhradecká nábřeží 2023

10.01.2023 20:32

Odbor kultury, sportu a cestovního ruchu informuje zájemce o dotace z dotačního programu Královéhradecká nábřeží, že v souladu se schváleným dotačním programem mohou žádat o dotace na projekty realizované v roce 2023.

Hradec Králové: Žádejte o dotace v programu Královéhradecká nábřeží 2023
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Žádosti o dotace z programu Královéhradecká nábřeží - II. kolo 2023 budou přijímány prostřednictvím dotačního portálu MMHK v období od 09.01.2023 08.00 h. do 25.01.2023 17.00 h. Bližší informace, včetně kritérií pro hodnocení žádostí, naleznete ve znění dotačního programu:
 
Dotační program Královéhradecká nábřeží 2023
 
V dotačním portálu dále naleznete pravidla pro poskytování finanční podpory veřejně prospěšným projektům, vzor žádosti, smlouvy, povinné přílohy žádosti a manuály pro žadatele.
 
Další informace získáte na e-mailových adresách milena.brezinova@mmhk.cz, iva.simonova@mmhk.cz, nebo na telefonních číslech 495 707 291, 731 131 117, 495 707 294, 731 131 154.
 
Do budoucna bude tento dotační program mít standardně dvě kola podávání žádostí s tím, že první kolo bude posunuto na podzimní termín, aby umožňovalo pořadatelům lépe plánovat s menším časovým odstupem od podání žádosti a vlastního konání akce. 
 
Upozorňujeme, že zároveň byly schváleny změny, kdy bude pro akce na nábřeží možné o dotaci města žádat pouze v tomto dotačním programu, a z důvodu přehlednosti a jednotné propagace nebudou přijímány v ostatních dotačních programech na podporu akcí kulturních, sportovních a cestovního ruchu.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Otrokovice: V přístavišti na Baťově vznikl nový grill point, v provozu bude od května

16:14 Otrokovice: V přístavišti na Baťově vznikl nový grill point, v provozu bude od května

Praha, Brno, Bratislava a nyní i Otrokovice mají kvalitní veřejný elektrický kontaktní gril. Novinku…