Hradec Králové: Žádejte o dotace v programu Královéhradecká nábřeží 2023

10.01.2023 20:32

Odbor kultury, sportu a cestovního ruchu informuje zájemce o dotace z dotačního programu Královéhradecká nábřeží, že v souladu se schváleným dotačním programem mohou žádat o dotace na projekty realizované v roce 2023.

Hradec Králové: Žádejte o dotace v programu Královéhradecká nábřeží 2023
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Žádosti o dotace z programu Královéhradecká nábřeží - II. kolo 2023 budou přijímány prostřednictvím dotačního portálu MMHK v období od 09.01.2023 08.00 h. do 25.01.2023 17.00 h. Bližší informace, včetně kritérií pro hodnocení žádostí, naleznete ve znění dotačního programu:
 
Dotační program Královéhradecká nábřeží 2023
 
V dotačním portálu dále naleznete pravidla pro poskytování finanční podpory veřejně prospěšným projektům, vzor žádosti, smlouvy, povinné přílohy žádosti a manuály pro žadatele.
 
Další informace získáte na e-mailových adresách milena.brezinova@mmhk.cz, iva.simonova@mmhk.cz, nebo na telefonních číslech 495 707 291, 731 131 117, 495 707 294, 731 131 154.
 
Do budoucna bude tento dotační program mít standardně dvě kola podávání žádostí s tím, že první kolo bude posunuto na podzimní termín, aby umožňovalo pořadatelům lépe plánovat s menším časovým odstupem od podání žádosti a vlastního konání akce. 
 
Upozorňujeme, že zároveň byly schváleny změny, kdy bude pro akce na nábřeží možné o dotaci města žádat pouze v tomto dotačním programu, a z důvodu přehlednosti a jednotné propagace nebudou přijímány v ostatních dotačních programech na podporu akcí kulturních, sportovních a cestovního ruchu.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Nové čtyřkolky pro Městskou policii

19:27 Plzeň: Nové čtyřkolky pro Městskou policii

Městská policie Plzeň převzala ve čtvrtek 2. května 2024 do užívání dvě nové terénní čtyřkolky typu …