Hradec Králové: Způsobem drive-in můžete volit na dvoře Magistrátu

29.09.2020 18:35

Na dvoře Magistrátu města Hradec Králové budou během zítřejšího dne k dispozici dvě speciální volební stanoviště, která jsou určena pouze voličům, kteří se ocitli v karanténě nebo v izolaci kvůli onemocnění covid-19. Možnost tohoto drive-in hlasování je možné využít během zítřejšího dne 30. září v čase od 7 do 15 hodin.

Hradec Králové: Způsobem drive-in můžete volit na dvoře Magistrátu
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Stanoviště je uzpůsobeno pro průjezd motorového vozidla s vjezdem ze Šimkovy ulice. Na místě bude na průběh voleb dohlížet státní i městská policie.

Volič s rouškou či jinou ochranou úst a nosu, vjede do dvora hradeckého magistrátu, kde zastaví na určeném volebním stanovišti u volební komise. Členy této volební komise jsou kromě dvou zapisovatelů ještě příslušníci Agentury vojenského zdravotnictví. Volič bude povinen prokázat se občanským průkazem. Bude rovněž vyzván k sejmutí ochrany úst a nosu jen na krátkou chvíli pro případy nutné identifikace. Poté bude volič moci odvolit. Doporučeno je všem voličům, kteří se účastní voleb tímto způsobem, aby si s sebou vzali hlasovací lístky, které obdrželi do svých schránek. Hlasovací lístky budou k dispozici také na stanovištích.

Na dvůr hradeckého magistrátu města nebude možné po dobu provozu stanovišť se speciálním způsobem hlasování, a to od 7 do 15 hodin, vjíždět bez účelu hlasování, případně zde ponechávat svůj vůz. Parkování je možné na parkovišti za magistrátem města u Šimkových sadů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

10:28 Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

Zasportovat si, poměřit síly se svými vrstevníky, zabavit se – a možná i vyhrát. To všechno má přiné…