Hranice: Na zámku byl projednáván Plán mobility

25.01.2020 13:34

Co se musí změnit v dopravě v Hranicích? Na to připravuje odpovědi Plán udržitelné městské mobility, jehož veřejné projednání se uskutečnilo ve Velké zasedací místnosti MěÚ Hranice, na zámku. V rámci veřejného projednání proběhlo losování o tři koloběžky Kostka.

Hranice: Na zámku byl projednáván Plán mobility
Foto: mesto-hranice.cz
Popisek: Hranice

Plán udržitelné městské mobility města Hranice.se zabývá všemi druhy městské dopravy, tedy automobilovou, městskou hromadnou, příměstskou, cyklo a pěší dopravou, ale i problematikou parkování. Další informace o plánovaných akcích mohou občané nalézt na stránkách ZDE.

„Podněty pro zlepšení dopravy v Hranicích mohou občané zasílat prostřednictvím formuláře na webu ZDE. Zaslané podněty budou řešeny v rámci návrhové části plánu mobility, která bude zpracována do konce července 2020.“

Plán udržitelné městské mobility města Hranic zpracovává dopravně-inženýrská společnost UDIMO ve spolupráci s vědeckovýzkumným-ústavem ACCENDO a vzniká v rámci evropského projektu Smart Commuting a je spolufinancovaný z programu Interreg Central Europe.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Brno: Česká pošta a magistrát otevřely první třípřepážkovou poštu Partner

11:17 Brno: Česká pošta a magistrát otevřely první třípřepážkovou poštu Partner

V Brně v Orlí ulici byla slavnostně otevřena první třípřepážková pošta Partner v České republice. Pr…