Investiční akce na Městském zimním stadionu v Lounech

22.07.2017 18:27

Město Louny, zastoupené Odborem správy majetku, realizuje v tomto roce na Městském zimním stadionu několik investičních akcí.

Investiční akce na Městském zimním stadionu v Lounech
Foto: archív autora
Popisek: Louny

První z těchto akcí, byla výměna plynových kotlů. Tyto práce prováděla firma Jaroslav Hrbek Instalatérství - topenářství. Tato investiční akce byla zahájena v květnu 2017 a dokončena v červnu 2017. V rámci této akce došlo k výměně dvou plynových kotlů v budově A, kde sídlí vedení klubu a k výměně dvou plynových kotlů v budově B, které jsou potřebné pro ohřívání šaten a akumulačních nádrží.

Druhou z těchto akcí byla kompletní výměna rozvodů vody a kanalizace v celém objektu MZS. Tato akce je rozdělena do 3 etap. V letošním roce probíhají práce na I. etapě, II. a III. etapa budou realizovány v příštím roce. Práce na I. etapě znamenají kompletní výměnu rozvodů vody a kanalizace v budově A tzn. v prostorách zázemí vedení klubu, v sociálních zařízeních u šaten hráčů a na sociálních zařízeních pro návštěvníky MZS. Součástí těchto prací jsou i povrchové úpravy tzn. provedení nových obkladů a dlažeb. Tyto práce provádí firma Lounská stavební, spol. s.r.o. Práce na I. etapě byly zahájeny v květnu 2017 a dokončeny budou v srpnu 2017 tak, aby nebyla narušena příprava MZS na novou sezónu. V rámci zbylých dvou etap, realizovaných v příštím roce, bude provedena rekonstrukce rozvodů kolem ledové plochy a v budově s občerstvením.

Třetí a poslední investiční akcí je výměna potrubí v chladícím kanálu. Tyto práce jsou součástí kompletní změny systému chladícího zařízení na MZS, která bude realizována až v příštím roce, ale z důvodu havarijního stavu této části, bylo nutné provést tuto dílčí etapu ještě před zahájením letošní sezony. Práce na této akci, byly zahájeny v červenci 2017 a dokončeny budou v srpnu 2017, tak aby nebyla narušena příprava MZS na novou sezónu. Práce provádí firma ELNA Servis Počerady s.r.o.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Petr Mach, Ph.D. byl položen dotaz

cenzura

Jak v EU ovlivníte, zda u nás bude zachována svoboda projevu, kterou má snahu tato vláda omezit a jak píšete i vy, schovává to za jakýsi boj s dezinformacemi?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Chemický postřik proti plevelu

13:37 Kolín: Chemický postřik proti plevelu

Město Kolín informuje své obyvatele o harmonogramu chemického postřiku proti plevelu.