Jablonec nad Nisou: Aktuální uzavírky

05.11.2020 14:05

Do 15. prosince potrvá úplná uzavírka ulice V Aleji, kde probíhá kompletní rekonstrukce komunikace, chodníků i veřejného osvětlení. Ulice se zprovozní pouze dočasně, na jaře se sem dělníci znovu vrátí, aby celkovou rekonstrukci dokončili.

Jablonec nad Nisou: Aktuální uzavírky
Foto: Stavbarokulibereckehokraje.cz
Popisek: Rekonstrukce budovy Muzea skla a bižuterie, Jablonec nad Nisou

Úplně uzavřené jsou části ulic Větrná, Pod Baštou a Palackého kvůli pokládce optického kabelu. V ulici Větrná jsou uzavřené chodníky od křižovatky s ul. Palackého po křižovatku s ulicí Klidná. V ulici Pod Baštou je uzavřená její část od křižovatky s ul. Palackého ke vstupu na schodiště spojující s ulicí Saskovou.  A třetím místem jsou chodníky v ulici Palackého před letním kinem a u společnosti LSC, s.r.o. Uzavírky potrvají do 6. listopadu

Částečně i úplně uzavřené části ulic Arbesova, Vladimírská, Polesí a Finské domky kvůli výkopům pro rekonstrukci plynovodu a přípojek potrvají do konce listopadu. Ul. Arbesova je částečně uzavřená od křižovatky s ulicí 1.máje po č.p.3186, v ulici Vladimírská je úplně uzavřených cca 15 metrů od domu ke křižovatce s ulicí Arbesova a v ulici Polesí se úplně uzavřel úsek od křižovatky s ulicí Arbesova (u čp. 3580) po domy s č.p.315 a č.p.455. Úplná uzavírka je také část ulice Finské domky, a to od křižovatky s ulicí Arbesova u č.p.4722 po č.p.3174.

Úplná uzavírka čeká od 6. do 30. listopadu také část ulice Skelná před domem s č.p. 1546/17. Stavět se tu bude lešení kvůli opravě fasády objektu. 

Pracovat se bude na krajnici ulice Na Pláni ve Mšeně, poblíž domu s č.p. 3713. Nová zemní kabelová přípojka nízkého napětí se bude pokládat od 9. do 13. listopadu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

inflace

jeden z posledních vašich slibů byl, že inflace klesne. A zase jste se hodně mýlil, inflace v České republice stoupá!! jak je to možné?? Stát vám platí 14 poradců, mezi nimi Křečka, to ani on nevěděl že inflace a ceny budou neustále stoupat?? Tak k čemu tam vlastně všichni jste ???

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Střeleckou soutěží veteráni uctili padlé vojáky

10:28 Liberec: Střeleckou soutěží veteráni uctili padlé vojáky

Dne 21. května 2024 se na semilské střelnici uskutečnil 17. ročník Memoriálu ppor. Petra Šimonky – o…