Jablonec nad Nisou: Bez řidičáku, ale s velkým množstvím amfetaminu v krvi za volantem

16.02.2021 16:04

Zelený Volkswagen bez zadní poznávací značky zaregistrovali strážníci jablonecké městské policie ve Vysoké ulici kolem čtvrté hodiny odpoledne, když jel ke křižovatce s ulicí Mánesova. Vůz vzbudil jejich podezření, proto jej zastavili. Řidič byl starý známý pan M. L., pravidelný to uživatel amfetaminu, který nevlastní řidičský průkaz.

Jablonec nad Nisou: Bez řidičáku, ale s velkým množstvím amfetaminu v krvi za volantem
Foto: mhdvmb.cz
Popisek: Jablonec nad Nisou

„Při kontrole řidič strážníkům předložil pouze osvědčení o technickém průkazu, ze kterého bylo patrné, že technická prohlídka byla platná do roku 2014. A navíc strážníkům sdělil, že předchozí den užil amfetamin, jehož množství není schopný určit,“ řekl Tomáš Svačina, manažer prevence kriminality MP Jablonec nad Nisou.

Zatímco zadní značka na autě chyběla, ta přední patřila úplně jinému vozu než právě zelenému Volkswagenu. A tak městští strážníci přivolali hlídku Policie ČR, která si výtečníka převzala k dalšímu šetření pro podezření ze spáchání trestného činu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek hledá zubaře na vlastní pěst, za pohotovost nabízí dva miliony

22:09 Frýdek-Místek hledá zubaře na vlastní pěst, za pohotovost nabízí dva miliony

Frýdek-Místek zaplatí zubařům, kteří budou sloužit pohotovostní služby. Po měsících jednání se zřizo…