Jablonec nad Nisou: I o Velikonocích je třeba dodržovat platná opatření

02.04.2021 9:41

Zvýšenou pozornost bude o prodlouženém víkendu věnovat jablonecká Policie ČR a hlídky městských strážníků okolí vodní nádrže Mšeno. Krásné počasí láká obyvatele ven a na březích přehrady porušují všechna vládní opatření.

Jablonec nad Nisou: I o Velikonocích je třeba dodržovat platná opatření
Foto: Stavbarokulibereckehokraje.cz
Popisek: Rekonstrukce budovy Muzea skla a bižuterie, Jablonec nad Nisou

„Přehrada je o Velikonocích pro nás prioritní oblast,“ řekl ve čtvrtek na jednání Stálé pracovní skupiny Krizového štábu Jablonce nad Nisou plukovník Pavel Langr, ředitel Územního odboru PČR Jablonec nad Nisou.

Anketa

Necháte se očkovat proti covidu-19? (Ptáme se od 1.4.2021)

hlasovalo: 19333 lidí

Podle jeho slov se právě kolem přehrady množí problémy – točí se tu pivo, lidé ve skupinách na louce popíjí alkohol, nijak si nechrání nos a ústa, nedodržují platná vládní nařízení. „Proto budeme během Velikonoc právě okolí jablonecké přehrady společně s městskou policií více kontrolovat,“ konstatuje Langr.

S ním souhlasí i ředitel MP Jablonec nad Nisou Michal Švarc, který říká, že nejvypjatější situace byla u vodní nádrže Mšeno v úterý 30. března. „V ten den byly okolo přehrady stovky lidí. Očekáváme, že situace se bude opakovat během Velikonoc, proto jsme posílili hlídky. Problémy mohou být také o Velikonočním pondělí s případnými koledníky a opilými řidiči,“ předpokládá ředitel MP Jablonec nad Nisou.

Upozornění
Od 1. dubna jsou opět v provozu dvě veřejné toalety u jablonecké přehrady, a to WC v místě zvaném U Prutu a WC v zátoce u Povodí Labe. Toalety jsou otevřené denně do 10 do 19 hodin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

16:14 Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

Duševní zdraví a osobní rozvoj mladé generace podporují nově otevřené tzv. terapeutické a seberozvoj…