Jablonec nad Nisou: Klient bez roušky musí z úřadu ven

01.11.2020 9:41

V úřední dny pomáhá úřadu dodržovat vládní nařízení také dohled strážníků městské policie.

Jablonec nad Nisou: Klient bez roušky musí z úřadu ven
Foto: Stavbarokulibereckehokraje.cz
Popisek: Rekonstrukce budovy Muzea skla a bižuterie, Jablonec nad Nisou

„V dohledu budeme pokračovat i nadále, zatím jsme se setkali pouze s jedním občanem, který odmítl si v úřadě nasadit roušku, byl proto z prostor budovy v ulici Komenského 8 vykázán,“ informuje pověřený ředitel MP Jablonec nad Nisou Michal Švarc. Magistrát se stejně jako ostatní organizace potýká s koronavirou pandemií, která ochromila v říjnu nejprve celý odbor stavební a památkové péče, poté matriku.

Anketa

Zaslouží si herec Josef Dvořák státní vyznamenání?

88%
12%
hlasovalo: 17898 lidí

„V těchto dnech se zdravotní stav pracovníků úřadu zásadně nezměnil. Abychom ochránili naše zaměstnancem v budově správního odboru, kteří se hodně stýkají s klienty, vybavíme je respirátory FFP2,“ dodává tajemník magistrátu Marek Řeháček.

Mimořádné zastupitelstvo online i prezenčně

Aby magistrát co nejvíce eliminoval možnosti nákazy, zrušilo se maximum porad a ty, které se konají, probíhají online. „Tímto způsobem se setkáváme s koaličními kolegy každé pondělí ráno a v pátek ráno takto jedná také stálá pracovní skupina jabloneckého krizového štábu. Distančním i prezenčním způsobem bude připravené také čtvrteční mimořádné zastupitelstvo, které jsem svolal kvůli zajištění dopravní obslužnosti Jablonecka,“ připomíná primátor města Jiří Čeřovský.

Mimořádné jednání jabloneckých zastupitelů proběhne ve čtvrtek 5. listopadu od 13 hodin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

inflace

jeden z posledních vašich slibů byl, že inflace klesne. A zase jste se hodně mýlil, inflace v České republice stoupá!! jak je to možné?? Stát vám platí 14 poradců, mezi nimi Křečka, to ani on nevěděl že inflace a ceny budou neustále stoupat?? Tak k čemu tam vlastně všichni jste ???

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šumný Šumperk – Slavnosti města Šumperka 2024 aneb Společně do Malé Vídně

22:05 Šumný Šumperk – Slavnosti města Šumperka 2024 aneb Společně do Malé Vídně

Tradiční Slavnosti města Šumperka budou mít v letošním roce nové pojetí! Během čtyř dnů ožije slavno…