Jablonec nad Nisou: Letos senioři připraví pochoutky z cuket

03.10.2019 17:31

Až do loňského roku probíhal v Jablonci nad Nisou Týden seniorů. Celkem se jich ve městě odehrálo osmnáct. Letos získal novou tvář a změnil se na Setkání seniorů. „Navazujeme tak na tradici, která vždy zaručovala bohatý a kvalitní program,“ říká Lucie Kocourková z jabloneckého magistrátu.

Jablonec nad Nisou: Letos senioři připraví pochoutky z cuket
Foto: mhdvmb.cz
Popisek: Jablonec nad Nisou

Hotel, Uzel a cukety. Tak by se dala letošní setkání charakterizovat. Tato tři slova jsou totiž klíčová pro letošní program Setkání seniorů, který nabídne výlet, besedu a taneční odpoledne s ochutnávkou. „Ve středu 2. října se senioři vydali na výlet, ve čtvrtek 3. října do Jablonce přijede Radim Uzel a představí svůj nadčasový a originální pohled na život. Setkání seniorů vyvrcholí v pátek 4. října v sále Hotelu Praha, kde se uskuteční taneční odpoledne doplněné ochutnávkami a soutěžemi,“ vypočítává Lucie Kocourková.

„V pátek odpoledne jsem pozvaný na Cuketobraní do Hotelu Praha, což značí, že mě čeká ochutnávání pochoutek z cuket a jejich hodnocení,“ říká náměstek pro oblast humanitní a sociální David Mánek.

Čtvrteční beseda s Radimem Uzlem v kině Junior začíná v 15 hodin, stejně jako páteční Cuketobraní v Hotelu Praha, kde bude k tanci a poslechu hrát Swingový orchestr Vladimíra Vláška.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.