Jablonec nad Nisou: Otevřené dveře primátory kanceláře

03.10.2019 11:45

První den otevřených dveří absolvoval primátor Jiří Čeřovský. V jeho pracovně se vystřídali představitelé firem a organizací i obyvatelé města. Někteří chtěli nového primátora pozdravit, jiní se chtěli představit nebo požádat o pomoc.

Jablonec nad Nisou: Otevřené dveře primátory kanceláře
Foto: VolbyJablonec.cz
Popisek: Silueta Jablonce nad Nisou

K těm, kdo se přišli představit, ale i požádat o pomoc, patří jablonečtí Sokolové. Ti si příští týden připomenou 125. výročí svého založení. „Sokolové z Jablonce mi představili svůj projekt na rekonstrukci fasády, vstupní haly i sociálního zázemí historické budovy u Tyršova parku a svůj záměr požádat o dotační tituly,“ říká primátor Čeřovský, který zároveň převzal pozvání na Památný den Sokolstva, jenž se bude slavit v úterý 8. října.

Představit se přišli také jablonečtí dobrovolní hasiči a Český červený kříž. Možnost změny územního plánu přišel projednat také zástupce soukromé firmy, která patří v Jablonci k velkým zaměstnavatelům a ráda by se rozrostla.

„Setkání jsem měl naplánovaná na celý den. Sesbíral jsem mnoho podnětů, vyslechl stížnosti, vysvětlil nepochopení. Rozhodně to byl zajímavý a přínosný den,“ shrnul jablonecký primátor Jiří Čeřovský.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…