Jablonec nad Nisou: V Palackého ulici je nutná zvýšená opatrnost

26.11.2021 12:59 | Tisková zpráva

Řidiči, projíždějící křižovatkami ulice Palackého s ulicemi U přehrady a Riegrova v Jablonci nad Nisou, by měli pozorně dbát dopravního značení nebo pokynů pracovníků stavby. Ve čtvrtek 25. listopadu tu začalo frézování povrchů, aby příští týden mohli dělníci položit povrch definitivní.

Jablonec nad Nisou: V Palackého ulici je nutná zvýšená opatrnost
Foto: mhdvmb.cz
Popisek: Jablonec nad Nisou

„Dopravní značení se nemění, proto řidiči musí opatrně projíždět stavbou a dbát pokynů jejích zaměstnanců,“ říká Petr Roubíček, náměstek primátora pro rozvoj města Jablonec nad Nisou. Vrchní asfaltové vrstvy se budou frézovat do konce týdne, aby příští týden mohli dělnici začít s pokládáním finální vrstvy.

„V práci nám může zabránit pouze husté sněžení. Jakmile bude položený asfaltový povrch, přijde na řadu podélné značení. To je nutné kvůli spuštění a správné funkci nových semaforů,“ dodává Pavel Sluka, vedoucí oddělení investiční výstavby.

Stavební práce na křižovatkách v ulici Palackého v blízkosti přehrady začaly v polovině prázdnin. Jejich cílem bylo odstranit havarijní stav semaforů a v budoucnu vytvoření cyklopruhů mezi Horním náměstím a hasičskou zbrojnicí ve Mšeně. Nové, tzv. inteligentní semafory jsou schopné reagovat na hustotu provozu, což by mělo výrazně pomoci k plynulejšímu průjezdu frekventovanými křižovatkami u přehrady.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…