Jablonec nad Nisou uvítá olympioniky nejen ohňostrojem

21.02.2018 20:31

Statutární město Jablonec nad Nisou přivítá sportovce, kteří bojovali a stále ještě bojují o cenné kovy na zimní olympiádě v Jižní Koreji. Velkolepé uvítání a poděkování je naplánováno na úterý 27. února na 18. hodinu na Horním náměstí v Jablonci.

Jablonec nad Nisou uvítá olympioniky nejen ohňostrojem
Foto: mhdvmb.cz
Popisek: Jablonec nad Nisou

Pozváni jsou olympionici z Jablonce a okolí. Kromě biatlonistů přijedou také běžkaři, sjezdař Ondřej Berndt a sáňkaři ze Smržovky. „Účast tolika sportovců z Jablonecka na olympijských hrách vnímám jako důkaz, že u nás umíme nabídnout kvalitní podmínky pro různé druhy sportu. Přivítání olympioniků jednak má být příležitostí pro veřejnost setkat se se sportovními hvězdami a jednak poděkováním sportovcům za reprezentaci našeho regionu,“ říká jablonecký primátor Petr Beitl a zve obyvatele Jablonce i širokého okolí.

„Po zkušenostech z přivítání účastníků olympiády v Soči před čtyřmi lety jsme pro stejný účel v letošním roce zvolili Horní náměstí, které pojme větší počet návštěvníků,“ vysvětluje Jana Matěchová z kanceláře primátora, která má organizaci celé akce na starosti. V programu přivítání bude v letošním roce chybět autogramiáda. O rozhovory se sportovci lidé ale nepřijdou, ujme se jich ostřílený moderátor Honza Žíla. Dárkem, který město připravilo jak sportovcům, tak fanouškům bude ohňostroj a koncert populární skupiny MIRAI.

Pozvaní sportovci:
Ondřej Berndt – alpské lyžování
Pavel Knop, Aleš Razým – běžecké lyžování
Markéta Davidová, Jessica Jislová, Michal Krčmář, Ondřej Moravec, Eva Puskarčíková, Michal Šlesingr, Adam Václavík, Veronika Vítková – biatlon
Antonín Brož, Lukáš Brož, Ondřej Hyman, Jaromír Kudera, Matěj Kvíčala, Tereza Nosková – saně

Parkoviště na Horním náměstí bude uzavřeno

Magistrát města Jablonec nad Nisou upozorňuje, že po celý den v úterý 27. února bude v souvislosti s akcí vítání olympioniků uzavřeno parkoviště na Horním náměstí. Žádáme řidiče, kteří zde parkují, aby svá vozidla včas, nejpozději v pondělí večer přemístili. Vozidla, která na parkovišti zůstanou, budou odtažena. Děkujeme za pochopení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

10:28 Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

Zasportovat si, poměřit síly se svými vrstevníky, zabavit se – a možná i vyhrát. To všechno má přiné…