Jablonec vyhlásil předběžné tržní konzultace k zakázce na odpady

05.05.2020 6:33

Na svém posledním dubnovém jednání schválili jablonečtí radní vyhlášení předběžných tržních konzultací k plánované veřejné zakázce Nakládání s komunálními odpady ve městě Jablonec nad Nisou, jejímž zadavatelem bude právě statutární město. Do předběžných tržních konzultací se mohou zájemci přihlásit do konce května.

Jablonec vyhlásil předběžné tržní konzultace k zakázce na odpady
Foto: VolbyJablonec.cz
Popisek: Silueta Jablonce nad Nisou

Předmětem veřejné zakázky bude zejména zajištění sběru, svozu, využití či odstranění směsného komunálního odpadu a jeho využitelných (papír, plasty, nápojové kartony, sklo, kovy) či nebezpečných složek, objemného odpadu, biologicky rozložitelného komunálního odpadu, jedlých olejů a tuků i zajištění dalších souvisejících činností.

„Jedná se o veřejnou zakázku, která bude finančně náročná, ale nepochybně důležitá pro každodenní život našich občanů, neboť svoz komunálního odpadu se týká opravdu nás všech. Smlouva se stávajícím dodavatelem letos v prosinci končí a my usilujeme o to, aby ta nadcházející veřejná zakázka byla z pohledu zadávací dokumentace vypracovaná s maximální důsledností a efektivitou. Rozhodli jsme se proto ještě před vypsáním veřejné zakázky vyhlásit předběžné tržní konzultace, jelikož věříme, že lépe prozkoumáme trh v dané oblasti a najdeme odpovědi na některé konkrétní otázky, jež s nakládáním s komunálními odpady souvisí,“ uvedl Milan Kouřil, náměstek primátora pro ekonomiku.

Oznámení o předběžných tržních konzultacích je uveřejněné na webových stránkách města zde, kde zájemci o účast, tedy potencionální dodavatelé, získají všechny potřebné informace pro přihlášení do předběžných tržních konzultací. Termín pro přihlášení končí 31. 5. 2020 ve 13:00 hodin a poté se povedou předběžné tržní konzultace s již přihlášenými účastníky. Relevantní informace získané z předběžných tržních konzultací budou zapracovány do zadávací dokumentace k plánované veřejné zakázce Nakládání s komunálními odpady ve městě Jablonec nad Nisou a poté město zahájí zadávací řízení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Ivan David, CSc. byl položen dotaz

Výkupné

Kolik by se mělo platit za jednoho nepřijatého migranta a komu? Kdo bude rozhodovat a kontrolovat komu a na co byly peníze přiděleny? A není tak trochu jak obchodovat s býlím masem?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havířov: Vedení města se sešlo s úspěšným hokejovým týmem AZ Havířov

16:31 Havířov: Vedení města se sešlo s úspěšným hokejovým týmem AZ Havířov

Poděkovat a příjemně si popovídat, to byl hlavní důvod setkání, které iniciovalo vedení města Havířo…