Jeseník: Poštovní a Dittersdorfova se dočkají obnovy

06.02.2023 19:53 | Tisková zpráva

Dvě frekventované komunikace, jejichž technický stav již není bezvadný, se dočkají obnovy. Na jaro tohoto roku je naplánována rekonstrukce, která zahrnuje vybroušení stávající asfaltové vrstvy do hloubky 5 cm a položení nového povrchu na ulici Poštovní a Dittersdorfova...

Jeseník: Poštovní a Dittersdorfova se dočkají obnovy
Foto: wikipedia
Popisek: Pohled na Jeseník.

Zároveň dojde k úpravě dnes již vyklánějících se obrub a u poškozených kusů k jejich výměně. Bezpečnost chodců podpoří vybudování zpomalovacího pruhu v prostoru před školkou, který bude zároveň sloužit i jako nasvícený přechod pro chodce. V úseku u přechodu bude rychlost omezena na 30km/hod.

Jako dodavatel byla vybrána společnost BERKASTAV, s r.o. Cena obnovy je vyčíslena na cca. 4,4 mil. Kč bez DPH, což je zhruba o milion a půl méně, než byla odhadovaná cena zakázky v zadávací dokumentaci. Stavební práce by měly započít v dubnu letošního roku a potrvají asi čtyři měsíce.

Obnova se neobejde bez dopravního omezení, proto prosíme všechny o shovívavost. Odměnou vám bude 450 metrů nové komunikace bez děr a záplat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…