Jeseník: Ve městě zaplatíte parkovné na tři kliknutí

18.11.2020 20:51

Od 14. září 2020 je v Jeseníku provozován nový parkovací systém se sedmi novými parkomaty. Parkování lze platit mincemi, kartou, ale také pomocí aplikace, která je nejjednodušším a nejrychlejším způsobem platby. Tuto metodu si dnes také více popíšeme.

Jeseník: Ve městě zaplatíte parkovné na tři kliknutí
Foto: wikipedia
Popisek: Pohled na Jeseník.

Služba MPLA je komfortní a bezpečný způsob bezhotovostní platby za parkování. Jedná se o nejrychlejší bezhotovostní platbu parkovného bez hledání parkovacího automatu a drobných po kapsách. S možností kdykoli a odkudkoli si parkovací dobu prodloužit. Stačí několik kliknutí a parkovací automat budete mít v mobilu, tabletu nebo počítači.

Služba MPLA je uživatelsky jednoduchá a přívětivá, můžete platit platební kartou MasterCard a Visa, palivovými kartami CSS a Axigon (Shell Cards, Euro Oil) nebo virtuálními platebními kartami MPLA a Twisto. Pro platbu parkovného si můžete stáhnout nativní aplikaci v GooglePlay či AppStore nebo stačí zadat do internetového prohlížeče adresu http://mpla.io. Služba je navíc propojena s portálem Mapy.cz, takže snadno uhradíte parkovné i z portálu či aplikace Mapy.cz.

U každého z uvedených způsobů se vyplňují údaje jednorázově při první platbě. Aplikace si zapamatuje vaše data, která bezpečně spravujete pod chráněným přístupem, který využívá ověřené bezpečnostní certi?káty a nemusíte zadávat heslo. Systém města obdrží informaci o úhradě, na účet provozovatele je připsaná platba za parkovné. Platný parkovací status vašeho vozu je také v informačním systému - strážník si tak platnost vašeho parkování ověří prostřednictvím registrační značky vozidla, žádný parkovací lístek za okno už nepotřebujete. Za vaši platbu parkovného vám na e-mail přijde elektronický účetní doklad vztahující se ke každé transakci, se všemi potřebnými náležitostmi.

Stejnou aplikaci na platbu parkovného můžete použít nejen v Jeseníku, ale také ve více než šedesáti lokalitách - ve velkých městech jako je Praha, Brno, Liberec, Olomouc, Pardubice nebo Mladá Boleslav, ale také v malých jako jsou Kosmonosy, Brandýs nad Labem či Mnichovo Hradiště.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…