Jičín: Fotbalový memoriál Josefa Břeského se koná v Popovicích již tuto sobotu

01.08.2022 18:30 | Tisková zpráva

Tradiční turnaj v kopané se koná 6. srpna od 13 hodin na popovickém hřišti. Turnaj pořádá Osadní výbor Popovice ve spolupráci s dalšími organizátory. Přijměte naše pozvání.

Jičín: Fotbalový memoriál Josefa Břeského se koná v Popovicích již tuto sobotu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jičín

Memoriál odkazuje na legendárního popovického rodáka Josefa Břeského, místního patriota a nadšeného fotbalistu. Působil také jako úředník – vedoucí investičního odboru Městského úřadu Jičín. Každým rokem bývá na fotbalovém turnaji vzpomenut. Zástupci města v čele se starostou Janem Malým po zahájení turnaje ho chodívají uctít na místo posledního odpočinku.

Můžete se přijít pouze podívat, ale můžete také sestavit tým. V takovém případě pamatujte na to, že spodní věková hranice hráčů je 35 let. Mladší tedy nemohou nastoupit.

Jestli se chcete memoriálu zúčastnit a postavit své družstvo, zkontaktujte předsedu osadního výboru Popovice, pana Václava Kazdu, tel.: 602 840 134.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

16:31 Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

Edukační workshop pro MŠ a ZŠ o památce světového dědictví zapsané pod názvem Žatec a krajina žateck…