Jičín: Klub českých turistů zve na sobotní Putování za Rumcajsem

23.03.2023 20:27 | Tisková zpráva

Milí aktivní turisté, přátelé turistiky i vy, kteří krásu putování přírodou teprve objevujete, co pro vás všechny Klub českých turistů – odbor Jičín po 55. připravil.

Jičín: Klub českých turistů zve na sobotní Putování za Rumcajsem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jičín

Start a cíl se po covidové pandemii opět vrátil na nádvoří našeho zámku na Valdštejnově náměstí. Ti zdatní vyráží již v 6 hodin, ostatní účastníci se vydají na trasu jistě později, ale nejdéle do 11 hodin. Pochod bude ukončen a poslední upomínkový list vydán v 18 hodin.

Délka pochodů vyhoví všem ročníkům. Dětská trasa pro nejmenší i ty v kočárku je dlouhá 3,6 km, následují trasy 6 km, 13 km s možností zkrácení na 10 km, pak 24 km, 34 km a nejdelší putování je připraveno na trase dlouhé 48 km. Cykloturisté se mohou vypravit na jízdu dlouhou 30 km, 53 km a 70 km. Speciální trasa je určena pro historická kola.

Anketa

Měla by být Markéta Pekarová Adamová odvolána z funkce předsedkyně Sněmovny?

98%
2%
hlasovalo: 38686 lidí

Konkrétní místa a cestu vámi vybraného pochodu s mapkou a popisem trasy zjistíte v propozicích po převzetí startovního lístku a úhradě dobrovolného startovného na nádvoří zámku. Například dětská trasa pro stavební činnost u bývalých kasáren vede jinudy, než v minulých letech. Právě střežené tajemství činí náš pochod tajemným a zajímavým, byť vede nedaleko Jičína a kolem jiných dominant kraje.

Tak neváhejte, vezměte celou rodinu včetně dětí, přiberte kamarády, sousedy, známé, své psí miláčky, pláštěnky a svačinu a vyrazte s námi v sobotu dne 25. března 2023 na čerstvý vzduch do přírody projít se krásnou krajinou.

Těší se na vás Klub českých turistů – odbor Jičín s webovou stránkou ZDE a pozváním na další naše výlety. Všechny jsou určené jak pro členy KČT, tak i širokou veřejnost.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

16:14 Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

Koncem předloňského léta mohli Vyškované mezi dálničním přivaděčem a rybníkem Kačencem obdivovat mno…