Jičín: Návrat trhů i MHD

23.04.2020 12:20

Od pondělí 27. dubna bude obnovena městská hromadná doprava. Obnoveny jsou i jičínské trhy.

Jičín: Návrat trhů i MHD
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jičín

Od pondělí 27. dubna bude obnovena městská hromadná doprava v Jičíně. Po dobu trvání nouzového stavu bude bezplatná a nastupování do autobusu bude možné pouze zadními dveřmi. Ranní spoj nebude zajíždět do Robous a bude obnoven, jakmile školy zahájí výuku.

Jsou obnoveny jičínské trhy

Ve středu a v pátek se konají trhy farmářské, v sobotu tradičně trhy se širokým sortimentem. Občany zdvořile žádáme o dodržování mimořádných opatření a děkujeme za zodpovědný přístup k věci. Je třeba dodržovat odstupy a nosit ochranu dýchacích cest. Součinnost při pořádání trhů poskytne Městská policie Jičín.

Stánky budou rozmístěny s většími rozestupy, než jsme z minulosti zvyklí, a trhy se tak rozprostřou do celého centra města. Jmenovitě budou na Husově ulici, na Žižkově náměstí, na Valdštejnově náměstí, v Chelčického ulici a na náměstí Svobody (tzv. Rynečku). Zdvořile žádáme občany, aby před konáním trhů neparkovali ve vyjmenovaných lokalitách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Ve Špitálském lese je nová skluzavka i balanční lávka

10:28 Plzeň: Ve Špitálském lese je nová skluzavka i balanční lávka

Skluzavka a balanční lávka. To jsou dva nové herní prvky, které zpestří dětem procházku po Špitálské…