Jihlava: Během dubna proběhne kordonový průzkum

20.02.2020 17:07

Kordonový průzkum se uskuteční v „typické pracovní dny“ od konce března do poloviny dubna a bude sledovat provoz na silnicích překračujících hranice města.

Jihlava: Během dubna proběhne kordonový průzkum
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Kordonový průzkum proběhne na 19 místech v Jihlavě a jejím okolí. Monitorovací zařízení bude sledovat průjezdy aut ve směru do města i ven a monitorovat se budou registrační značky vozidel i přesný čas jejich průjezdu, rozlišovat se budou také druhy projíždějících vozidel.

„Data z průzkumu budou použita mimo jiné i pro analýzu toho, jakou dobu stráví vozidla na území města a kolik jich přibližně denně do města přijíždí. Monitorovací zařízení bude naistalováno vždy podle možností míst, kde bude zrovna průzkum probíhat. Auta se zařízením nebudou nijak bránit v průjezdu, lze si jich povšimnou například u krajnic, na některých místech budou zařízení nainstalována na zábradlí či mosty,“ uvedl vedoucí odboru dopravy Lubomír Dohnal.

Městská policie i Policie České republiky budou o probíhajícím průzkumu informovány. Data z průzkumu začne odbor dopravy jihlavského magistrátu zpracovávat nejpozději 15. května.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

16:14 Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

Duševní zdraví a osobní rozvoj mladé generace podporují nově otevřené tzv. terapeutické a seberozvoj…