Jihlava: Cyklojízda na podporu nemocnice a onkologicky nemocných dětí

10.09.2020 17:39

Již 10. ročník tradiční akce Na kole dětem Vysočinou se letos uskuteční 12. září. Projížďka dlouhá 77 km opět povede z náměstí v Telči přes Třešť až do Jihlavy.

Jihlava: Cyklojízda na podporu nemocnice a onkologicky nemocných dětí
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Ujedete na kole 77 kilometrů a chcete podpořit jihlavskou nemocnici společně s onkologicky nemocnými dětmi? Tak se přidejte do pelotonu Josefa Zimovčáka, který jej na velocipédu povede již tuto sobotu z Telče přes Třešť a krajinu kolem vodní nádrže Hubenov až do Jihlavy.

Anketa

Zeman a Babiš by měli zemřít, řekl Pavel Novotný. Je to na trestní stíhání?

89%
11%
hlasovalo: 37222 lidí

„Doufám, že co do počtu účastníků, tak i do výše vybraného finančního obnosu letošní ročník ty minulé předčí, a že si to společně užijeme. Počasí je objednáno," říká s úsměvem patron projektu Josef Zimovčák.

Cyklojízda Na kole dětem Vysočinou je charitativní akce, která si klade za cíl přispět dobré věci, podpořit nemocné děti, přilákat cyklisty nejen z Vysočiny a ukázat známé i méně známé krásy tohoto kraje. Cyklisty budou po celou trasu doprovázet státní policisté, pojede se totiž za plného provozu.

Připojit se do pelotonu ale bude možné i kdekoli jinde po trase cesty. Na konečné zastávce v Jihlavě bude pro návštěvníky připraveno občerstvení. Trasu společně s časovým harmonogramem cesty lze najít ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

10:23 Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

Olomouc provoněly tvarůžkové speciality. Festival byl rekordní co do počtu prodávajících i návštěvno…