Jihlava: Rozvážíte jídlo nebo provozujete okénkový prodej? Zaregistrujte se do přehledné mapy

16.03.2020 16:29

Jihlava má interaktivní mapovou aplikaci nazvanou Mapa Nouzového Stavu (MNS). Její součástí je mapa restaurací, které zajišťují rozvoj jídla nebo okénkový prodej. Do té se mohou provozovatelé registrovat přes jednoduchý formulář.

Jihlava: Rozvážíte jídlo nebo provozujete okénkový prodej? Zaregistrujte se do přehledné mapy
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Jihlava vytvořila v rámci vyhlášeného nouzového stavu v České republice interaktivní mapu (ZDE), která má pomoci obyvatelům s orientací v omezených veřejných i soukromých institucích či areálech.

Na stánkách www.jihlava.cz/nouzovystav naleznete pět map, ve kterých jsou přehledně s kontakty a poznámkami vidět aktuální stavy restaurací, obchodních center, MHD i úřadů, kulturních center, sportovišť a poskytovatelů sociálních služeb či zdravotnických zařízení. To vše s aktuálními informacemi podle posledních nařízení vlády.

Mapa však neustále prochází vývojem, ke kterému se mohou přidat i samotní provozovatelé či ředitelé jednotlivých institucí a areálů. Pokud poskytujete rozvoz nebo okénkový prodej, registrujte se do map prostřednictvím jednoduchého formuláře ZDE.

Pro další informace popřípadě tipy na další pomoc či informace, které by na stránce neměly chybět, napište ZDE.

Mapy bohužel nelze otevřít ve starých internetových prohlížečích jako je Internet Explorer 11 a starší, je ale plně responzivní pro přenosná zařízení, jako jsou mobilní telefony a tablety.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice získají napojení na vysokorychlostní trať

13:37 Pardubice získají napojení na vysokorychlostní trať

Správa železnic pokračuje v přípravách sítě vysokorychlostních tratí, o pokračujících pracích přijel…