Jihlava: Stírací parkovací lístky nově ke koupi na infocentru

05.10.2017 9:16

Se stíracím lístkem je možné parkovat na rezidentských a předplatitelských místech.

Jihlava: Stírací parkovací lístky nově ke koupi na infocentru
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Stírací parkovací lístky jihlavská radnice zavedla z důvodu efektivnějšího využití rezidentských a předplatitelských parkovacích míst v centru města, která přes den nezřídka zůstávají nevyužita, především ale umožňují zaparkovat vozidlům různých servisních nebo sociálních služeb. Parkovací lístky už se naučili využívat i návštěvy a nájemníci.

Centrum města je pro parkování rozděleno na dvě oblasti, pro každou oblast jsou vydané dva typy lístků – na dobu 2 hodin a 24 hodin. Uživatel na lístku setře datum a hodinu použití a umístí jej ve vozidle za přední sklo.

Parkovací lístky byly dosud ke koupi na pokladně odboru dopravy v Tyršově ulici. Pro snadnější dostupnost jsou nyní nově k mání také na pracovišti Turistického informačního centra v budově radnice na Masarykově náměstí.

Bližší informace podají pracovníci Magistrátu města Jihlavy, odboru dopravy, Tyršova 18, Jihlava, tel. č.: 565 593 535 / 536 /.

parkovací lístek

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

13:05 Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

V bývalém kulturním domě v Červeném Hrádku do poloviny roku 2025 vznikne 18 městských nájemních bytů…