Jihlava: Vánoční putování letos opět v Jihlavě

24.11.2021 13:02 | Tisková zpráva

Vánoce budou v Jihlavě letos opět ve znamení putování. Od pondělí 29. listopadu do 6. ledna 2022 si všichni poutníci budou moci opět projít deset nazdobených vánočních stanovišť po celém městě, a k tomu si zahrát o hezké ceny.

Jihlava: Vánoční putování letos opět v Jihlavě
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Statutární město Jihlava připravilo na letošní adventní čas opět městskou soutěž Vánoční putování. Na každém stanovišti poutníky čeká nejenom krásná výzdoba, o kterou se postarali jihlavští dobrovolníci, ale také jednoduchý úkol, jehož řešení si budou moci zapsat do kartičky. Mapu stanovišť lze najít zde.

„Kartičku si můžete od pondělí vyzvednout a vyplněnou opět odevzdat na Městském informačním centru, vchod z Masarykova náměstí. Na každého úspěšného řešitele čeká drobná odměna, hlavní ceny se budou losovat po skončení putování začátkem příštího roku,“ uvedla Ivana Hamáčková, která za odbor školství, kultury a tělovýchovy soutěž pořádá.

Pravidla soutěže najdete ke stažení ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Praha 2 má nový poesiomat

19:06 Praha 2 má nový poesiomat

Návštěvníci Sadů Svatopluka Čecha na Vinohradech mají od včerejšího dne novou atrakci – hrací skříňk…