Jihlava: Vánoční putování letos opět v Jihlavě

24.11.2021 13:02 | Tisková zpráva

Vánoce budou v Jihlavě letos opět ve znamení putování. Od pondělí 29. listopadu do 6. ledna 2022 si všichni poutníci budou moci opět projít deset nazdobených vánočních stanovišť po celém městě, a k tomu si zahrát o hezké ceny.

Jihlava: Vánoční putování letos opět v Jihlavě
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Statutární město Jihlava připravilo na letošní adventní čas opět městskou soutěž Vánoční putování. Na každém stanovišti poutníky čeká nejenom krásná výzdoba, o kterou se postarali jihlavští dobrovolníci, ale také jednoduchý úkol, jehož řešení si budou moci zapsat do kartičky. Mapu stanovišť lze najít zde.

„Kartičku si můžete od pondělí vyzvednout a vyplněnou opět odevzdat na Městském informačním centru, vchod z Masarykova náměstí. Na každého úspěšného řešitele čeká drobná odměna, hlavní ceny se budou losovat po skončení putování začátkem příštího roku,“ uvedla Ivana Hamáčková, která za odbor školství, kultury a tělovýchovy soutěž pořádá.

Pravidla soutěže najdete ke stažení ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Nové čtyřkolky pro Městskou policii

19:27 Plzeň: Nové čtyřkolky pro Městskou policii

Městská policie Plzeň převzala ve čtvrtek 2. května 2024 do užívání dvě nové terénní čtyřkolky typu …