Jihlava: Za jedinou jedničku do ZOO za korunu

03.02.2023 15:47 | Tisková zpráva

Akci pro školáky na pololetní prázdniny připravila i Zoo Jihlava. Alespoň za jednu jedničku se podívají děti do 5. února do zahrady pouze za jednu korunu.

Jihlava: Za jedinou jedničku do ZOO za korunu
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Nevíte, kam vyrazit s dětmi během pololetních prázdnin? Akci pro školáky si připravila Zoologická zahrada Jihlava. Stačí pouze jedna jednička na vysvědčení a až 5. února můžou přijít děti do zoo jenom za jednu korunu. „K získání zvýhodněného vstupného je potřeba předložit aktuální vysvědčení nebo jeho výpis. Vysvědčení může být naskenované také v mobilním telefonu,“ uvedla vedoucí marketingového oddělení zoo Simona Kubičková.

Na pololetní prázdniny připravil mimořádnou otevírací dobu také bazén E. Rošického. Pro veřejnost bude přístupný od 10 do 14 hodin. A mezi 13. a 14. hodinou budou nataženy čtyři dráhy pro zájemce o kondiční plavání. Kdo raději lyžuje, může vyrazit do Českého mlýna, kde je pro milovníky zimních sportů připraven 600 metrů dlouhý okruh s několika stopami pro klasický styl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D. byl položen dotaz

boj s dezinformacemi

Dobrý den, proč se podle vás šíří dezinformace? Není to náhodou proto, že vy politici špatně komunikujete? Ostatně na špatnou komunikaci této vlády poukazují mnozí. A jak přesně s nimi chcete bojovat? Budete odsuzovat všechny názory, které se neslučují s těmi vašemi? To totiž teď děláte. A ještě je...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Cheb: Projekt „Pomáháme školám k úspěchu“

22:28 Cheb: Projekt „Pomáháme školám k úspěchu“

Město Cheb tento školský projekt finančně podpoří.